• 3x3 Unites
 • Beste U16, U18 en U20/22 meiden en jongens,

  Wil jij weer (meer) buitensporten, je kennis en ervaring met 3x3 basketbal vergroten, leren trainen geven en coachen, je persoonlijk skills ontwikkelen en direct inzetten? Lees dan direct verder!
  Woensdag 7 april van 17:00u tot 19:00u organiseren we namelijk als vereniging samen met 3x3 Unites al een kick-off bijeenkomst op het basketbalveld bij de Toolenburgerplas.

  Als vereniging zijn we op zoek naar wat er op dit moment wel kan rondom basketbal nu we al langere tijd en waarschijnlijk ook de komende periode nog niet mogen trainen en spelen in een sporthal. We willen zodra er weer meer mogelijkheden ontstaan direct een vliegende start maken. Zo zijn we in contact gekomen met de organisatie 3x3 Unites.

  3X3 is de snelst groeiende urban teamsport ter wereld! Van een echte straatsport is het in enorm snel tempo gegroeid tot een professioneel georganiseerde Olympische sport. Elke speler kan door toernooien te spelen punten verdienen op de wereld ranglijst tussen de beste spelers van de wereld. Bij deze sport is de weg naar het hoogste podium daarmee maakbaar door de speler. Of zoals de FIBA het omschrijft: FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS

  Binnen 3X3 Basketball zijn spelers eigenaar van de processen en dus de sport; verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en beslissingen (durven) nemen. Vaardigheden die van pas komen op het speelveld, maar ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven daarbuiten. 

  3x3 Unites heeft een uniek concept ontwikkeld om meiden en jongens op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met alles wat er komt kijken rondom het organiseren van kleinschalige evenementen. En dit tijdens het uitoefenen van je favoriete sport: basketbal! Wat wil je nog meer?

 • Nieuwsgierig geworden? Kijk dan alvast de video hiernaast.

  En meld je aan door een email te sturen of een bericht achter te laten bij de post op social media.
  Je hoort dan op korte termijn meer over de exacte datum en het tijdstip.

 • WE CHALLENGE OUR UNIVERSE TO GROW. BY CROSSING BORDERS AND LEADING BY EXAMPLE.
  WE CONNECT AND EMPOWER PEOPLE THROUGH EVERYTHING 3X3 HAS TO OFFER.