• BasketballsCool dit seizoen op dinsdag van 17.00 tot 18.00

  15 aug 2021 Beheerder
 • Basketballs'Cool
 • Let op: dit seizoen is de Basketballs'Cool training in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander niet op woensdag, maar op dinsdag en wel van 17.00 tot 18.00u met ingang van 24 augustus 2021. De trainingstijden voor de andere locaties volgen zo spoedig mogelijk.

  Met de Basketball'sCool willen we jonge meiden en jongens enthousiast maken over de sport basketball! In de Basketball'sCool trainen de jongste leeftijdsgroepen (6-11 jaar), waarbij fundamentals en leren bewegen aan bod komen. Dit seizoen is de Basketballs'Cool groter dan ooit en bieden we meerdere trainingen aan, verspreid over vier locaties en meerdere dagen. Kinderen kunnen zelf kiezen op welke dagen en locatie(s) ze willen trainen. Je kan dus één keer per week trainen, maar ook meer!

  Het Basketball'sCool-concept wordt aangeboden door de drie basketballverenigingen uit de Haarlemmermeer: BV Hoofddorp, The Challengers en SV Christofoor. SportService Haarlemmermeer coördineert de uitvoering van de Basketball'sCool.

  Meedoen?

  Heb je zin om een keer mee te doen? Je kan altijd langskomen en direct aansluiten, de eerste training is gratis! Het enige dat je mee moet nemen zijn sportkleding, sportschoenen en een goed humeur! Trainen is mogelijk op vier locaties in de Haarlemmermeer.
  Kijk hier voor meer informatie.