• Basketball'sCool

  Met de Basketball'sCool willen we jonge meiden en jongens enthousiast maken over de sport basketball! In de Basketball'sCool trainen de jongste leeftijdsgroepen (6-11 jaar), waarbij fundamentals en leren bewegen aan bod komen. Dit seizoen is de Basketball'sCool groter dan ooit en bieden we meerdere trainingen aan, verspreid over vier locaties en meerdere dagen. Kinderen kunnen zelf kiezen op welke dagen en locatie(s) ze willen trainen. Je kan dus één keer per week trainen, maar ook meer!

  Het Basketball’sCool-concept wordt aangeboden door de drie basketballverenigingen uit de Haarlemmermeer: BV Hoofddorp, The Challengers en SV Christofoor. SportService Haarlemmermeer coördineert de uitvoering van de Basketball'sCool. 

  Meedoen?
  Heb je zin om een keer mee te doen? Je kan altijd langskomen en direct aansluiten, de eerste training is gratis! Het enige dat je mee moet nemen zijn sportkleding, sportschoenen en een goed humeur! Trainen is mogelijk op vijf locaties in de Haarlemmermeer.

  Basketballvereniging Hoofddorp organiseert de dinsdagmiddag training van 17.00 tot 18.00 in het Sportcomplex Koning Willem Alexander.
  De trainingen op de andere locaties worden georganiseerd door de andere verenigingen in de Haarlemmermeer.
  De training in de Fanny Blankers-Koenhal in Hoofddorp en de training in Nieuw-Vennep wordt mogelijk gemaakt door Basketballvereniging The Challengers.
  En de Basketball'sCool trainingen in Zwanenburg-Halfweg en Badhoevedorp door SV Christofoor.

  Hoofddorp
  Dinsdag 17:00-18:00 in het Sportcomplex Koning Willem Alexander (Bennebroekerweg 800, Hoofddorp), veld 1/2. 
  Donderdag 17:00-18:00 in de Fanny Blankers-Koenhal (Arnolduspark 3, Hoofddorp).

  Nieuw-Vennep
  Woensdag 17:00-18:00 in Gymzaal Sandestein (Sandestein 40, Nieuw Vennep

  Zwanenburg-Halfweg
  Zaterdag 9:00-9:45 van 6-8 jaar in sporthal SLS (Dennenlaan 133a, Zwanenburg). Zaterdag 9:45-10:30 van 9-11 jaar in sporthal SLS (Dennenlaan 133a, Zwanenburg).  

  Woensdag 15:30-16:30 van 6-8 jaar in sporthal SLS (Dennenlaan 133a, Zwanenburg). Woensdag 16:30-17:30 van 9-11 jaar in sporthal SLS (Dennenlaan 133a, Zwanenburg).  

  Badhoevedorp
  Zaterdag 11:00-11:45 van 6-8 jaar in Het Voortouw (Adelaarstraat 15b, Badhoevedorp). Zaterdag 11:45-12:30 van 9-11 jaar in Het Voortouw (Adelaarstraat 15b, Badhoevedorp).  

  Strippenkaart

  Na de eerste training krijg je een inschrijfformulier mee naar huis. Als je terug wilt komen, neem dan het inschrijfformulier ingevuld mee, geef deze 'uitsluitend' aan de trainer en zorg dat je €30,- hebt overgemaakt volgens de gegevens op je inschrijfformulier. Hiermee krijg je een strippenkaart, waarmee je 10 keer deel kan nemen aan trainingen op de Basketball'sCool! Alle locaties maken gebruik van dezelfde strippenkaart.

  Principes

  De Basketballs'Cool wordt gegeven volgens het STAR-principe: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Deze waarden staan centraal in het geven van de trainingen. Daarnaast wordt er gespeeld met een kleine bal en lage baskets, in een drie-tegen-drie vorm, zodat iedereen veel aan de bal komt.

 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Logo Basketballs'Cool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool