• Zaterdag 19 november een uitwedstrijd tegen Onze Gezellen in Haarlem Noord. Een wedstrijd tegen alleen meiden. Weinig kans tegen de meiden van OG. Ze winnen bijna alles en ze wonnen nu ook van ons.
  In de eerste periode lukte het ons niet om te scoren en eindelijk scoorde Timo de eerste punt (2-18) in de tweede periode. De opdracht was om nog beter op de man (dame) te verdedigen. En dat lukte eigenlijk best. In het tweede kwart scoorden wij 9 punten en de meiden 7. Dus eigenlijk niet zo gek.
  In het derde kwart gingen twee meiden van OG helemaal los en liep de achterstand steeds verder op. Uiteindelijk scoorden we in totaal 27 punten. Het samenspel ging iets beter, maar op dat punt valt er nog heel veel te verbeteren. Eindstand 27-62.
  In de hal van de SKWA verkochten de mannen van M16-1 chocoladeletters. Ze verkochten er 185. Timo kocht er één. Achter in de auto at hij van de chocoladeletter. Tijdens de rust ging hij verder met eten en kreeg hij van mij het verbod om verder te eten, want wat hebben we aan een speler die misselijk is geworden van chocolade? Richting Hoofddorp heeft hij de rest opgegeten. En Timo ….. was je nog misselijk?
  Scores: Timo 11; Jawad, Finn en Tigo ieder 4; Lucas en Sam ieder 2. Micha en Aiden waren niet bij de wedstrijd.
  Zaterdag 3 december een thuiswedstrijd tegen de koploper.
  In januari wordt de competitie opnieuw ingedeeld en dan hopen in een poule te komen met gelijkwaardige teams en dan wordt het pas echt leuk.

  Op de foto: verkoop van de chocoladeletters in de hal SKWA door M16-1