• Zaterdag 21 mei was de laatste wedstrijd voor M14-3. Een uitwedstrijd tegen Windmills in een mooie sporthal in Zaandam.

  Pepijn was er niet bij. Hij lag met koorts in bed. Llyan was in principe 100% hersteld van een gebroken sleutelbeen, maar toch nog Sam (bankspeler) gevraagd en uiteindelijk waren we met 7 spelers.
  Na een aantal minuten spelen hadden we niet meer de illusie dat we zouden winnen. Windmills was een maatje te groot voor ons en wonnen ruim. Indien zij betere schutters hadden gehad, was ons verlies nog groter geworden.
  En Rishaan had veel pech (dichtgetimmerde ring) met scoren. Lucas maakte een prachtige score na een assist van Rishaan. Dat was echt teamwork. En Llyan maakte zijn bijnaam (Pittbull) weer waar. Wat een power heeft hij. En Erfan maakt weer een paar mooie scores.

  Eindstand: 99-29

  Scores: Rishaan 18, Erfan 6, Lucas 2, Llyan 2 en Aiden 1. Sam en Jawad scoorden niet.
  En Dana, de moeder van Llyan, maakte foto’s van de wedstrijd. We zijn benieuwd naar het resultaat.

  Direkt na de wedstrijd kwam Katinka naar mij toe (wij zijn beiden coach van M14-2). Onze concurrent Landslake Lions verloor zeer verrassend van Gaasperdam (staat op de laatste plaats in de competitie) en zodoende werden wij, M14-2, KAMPIOEN.
  Tijdens de laatste training vroeg Erfan of we na de wedstrijd naar de Mac konden gaan in Zaandam en dat hebben we gedaan. Het was veel te gezellig. Helaas was Sam er niet bij wegens andere verplichtingen. We hebben daar een klein beetje het kampioenschap gevierd van M14-2, het team waar wij gelijk mee trainden op de maandagen.

  Team: JAWAD, RISHAAN, LUCAS, PEPIJN, LLYAN, AIDEN EN ERFAN. En MEES (helaas heeft hij enkele weken geleden opgezegd). Jullie bedankt. Ik vond het een leuk en sportief en soms een veel te gezellig seizoen. Jullie zijn kanjers. Jammer dat jullie als team niet bij elkaar blijven. Jawad, Lucas en Aiden blijven bij de M14 en de anderen gaan naar de M16. En ook met dank aan de invallers en de invalcoaches.

  Zaterdag 18 juni is de seizoensafsluiting in de SKWA en dan verwachten wij jullie en jullie ouders. Meer info volgt!