• Zaterdag 2 maart een wedstrijd tegen L.C. Players in Uitgeest.

    Sporthal 'De Zien'. Wat een oude sporthal. Zeer slecht verlicht. Oude apparatuur met een wedstrijdklok die wij 10 jaar geleden gebruikten. Eén van de scheidsrechters vertelde mij dat ze best jaloers zijn op onze mooie sporthal (SKWA). We zijn als BVH erg verwend.
    In de week voor de wedstrijd gekeken wie de topscoorders waren van de tegenstander. Zij zijn nog ongeslagen en wij staan onderaan. Twee verdedigers gezet op hun topscoorder en die had het vaak knap lastig. We verdedigden geweldig en er werd keihard gewerkt.

    We wisten al dat we zouden verliezen. Het belangrijkste is dat de tegenstander zo min mogelijk zou scoren. Na afloop mooie reacties van het team en de aanwezige ouders.
    Eindstand 31-63. De topscoorder van de tegenstander had 23 punten en scoort normaal veel meer (zelfs een keer 44 punten). Onze punten: Kyan 7, Thijs 7, Gian 7, Darian 6, Colinn 2 en Brent 2. En …….. onze tegenstander speelt met ‘verlies van rechten’ omdat er een paar spelers te oud zijn voor deze leeftijdsklasse M14.

    Zaterdag in de SKWA een wedstrijd tegen Lions uit Zandvoort. Op 13 januari verloren we ruim van ze. Ook nu gaan we hun twee topscoorders extra zwaar verdedigen en proberen uit de wedstrijd te houden.