• Zaterdag 11 februari een thuiswedstrijd tegen Weesp X14-1. De verwachting was om weer eens met een compleet team te kunnen spelen. Helaas was Lucas ziek. Pluspunt: de topscoorder van Weesp was ook ziek. Dus voor ons een grotere kans om te winnen.
    Belangrijk: het team heeft super zijn best gedaan, maar door veel balverlies en vaak veel te trage aanvallen, hadden we veel meer kunnen scoren. De twee moeders die tafelden vonden dat er meer tempo in moest en dat lieten ze af en toe duidelijk blijken richting team.
    Tot en met het tweede kwart stonden we redelijk voor. Stand 20-9. In de derde periode verslapten we en aan het eind van het derde kwart was de stand 30-21. Daarna ging het beter.
    De hoop was 50 punten, maar helaas kwamen we niet verder dan 40 punten. Dus geen appeltaart (met slagroom). Weesp scoorde 27 punten. Punten: Sam 12; Jawad 10; Tigo, Timo en Aiden ieder 6.
    *Sam was weer echt positief aanwezig na zijn langdurige polsblessure en Colinn maakt een mooie steal, ging richting de basket, maar schoot helaas mis. Colinn (één van onze twee Benjamins) wordt steeds beter. En hij heeft tot nu toe slechts één training gemist. Klasse!
    Zondag een uitwedstrijd tegen MBCA in Amstelveen.