• Zaterdag 11 maart een thuiswedstrijd tegen Lions. De uitwedstrijd wonnen we met 49-37.

    Finn was er niet bij. Tijdens de training op maandag viel hij op zijn pols. Katinka Brouwer (EHBO en fysio) herkende de blessure. Later op de avond werd Finn verpakt in het gips. Hij is een aantal weken uitgeschakeld helaas. En Tigo was herstellende van een aantal dagen ziek zijn. Dus was niet voor 100% inzetbaar.

    Beide teams liepen niet goed. Het tempo zat er niet in. Het is zeker dat beide teams veel beter kunnen. De #13 van Lions is bijna altijd topscoorder. Een mooie taak voor Lucas om deze speler continu te verdedigen. En dat lukte hem heel goed. Lucas heeft keihard gewerkt. Complimenten Lucas! En als Lucas op de spelersbank zat, nam Timo de taak van Lucas met glans over. En #13 maakte slechts 2 punten! Well done Lucas en Timo!

    Verdedigen ging heel goed. Allen verdedigden super. Maar het aanvallen was soms dramatisch. Jesse van M14-4 kreeg de taak toebedeeld om de ‘turnovers’ (vertaald uit het Engels - In basketbal vindt een omzet plaats wanneer een team het balbezit verliest aan het andere team voordat een speler een schot op de basket van hun team neemt. Zoals b.v. een pass die in handen komt van de tegenstander). Jesse heeft geturfd (en hij vergat er nog wel eens eentje). We hadden 37x balverlies. Dit is echt de zwakke kant van ons team.

    Al met al ben ik toch weer trots op mijn team.

    Zondag een uitwedstrijd tegen Apollo. Eindstand 35-26. Scores Timo 11; Lucas 7; Jawad 6; Sam 4; Aiden 3; Tigo 2; Colinn 2.