• Harlem Globetrotters in Rotterdam en Groningen te bewonderen
  • Op zaterdag 23 september zijn de Harlem Globetrotters te bewonderen in Rotterdam en de dag erna, zondag 24 september, in Groningen.

    Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. Ze tourden de afgelopen jaren door maar liefst 122 landen. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.

    Zelf weet ik nog goed dat ik de Harlem Globetrotters voor het eerst zag in Haarlem, toen ik een jaar of 16 was. Ik heb het programmaboekje van destijds nog altijd bewaard en hoorde toevallig van iemand anders dat ook hij het programmaboekje vanuit zijn jeugd nog altijd heeft. Vorig jaar waren ze ook al in Nederland, en wel in Almere. Ik ben er toen naartoe gegaan met mijn zoons Sven en Rick. Echt een spektakel met veel humor en technische hoogstandjes.

    Hier kun je tickets bestellen en vind je meer informatie.