• SponsorKliks
 • Wist je dat je onze vereniging heel eenvoudig kunt helpen aan extra sponsorgeld en dat het jou niets kost?
  Wij werken samen met SponsorKliks en krijgen voor elke aankoop bij de aangesloten websites een klein bedrag.
  Dit bedrag kan flink oplopen (tot wel 50 of zelfs 100 euro per maand) als alle (oud-)leden, vrijwilligers en anderen die onze vereniging een warm hart toe dragen voortaan via SponsorKliks naar de website navigeren, voordat ze een aankoop op de betreffende website doen.

  Het klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet.

  Als je vaak bestelt via je mobiele telefoon, kun je de SponsorKliks App installeren op je telefoon en vervolgens via deze App direct shoppen bij elke aangesloten website. Na installatie van de SponsorKliks App kun je eenvoudig aangeven dat je graag "Basketball Vereniging Hoofddorp" wilt sponsoren. Dit kost jou dus geen cent extra, maar levert de vereniging wel een klein extra zakcentje op, die wij weer kunnen besteden aan bijvoorbeeld nieuwe ballen, trainingsmaterialen, clinics, e.d.

  Als je vaak online shopt vanaf je computer, is het nog eenvoudiger. Je kunt in dat geval, de Chrome extensie toevoegen. Vergeet niet aan te geven voor de Chrome extensie eenmalig aan te geven dat je "Basketball Vereniging Hoofddorp" wilt sponsoren. Hier vind je de instructie, inclusief een instructiefilmpje. Als je vervolgens aankopen doet op één van de aangesloten websites, worden deze automatisch geregistreerd als transactie waar wij als vereniging dus een kleine vergoeding voor ontvangen.

  En het zal je verbazen hoeveel websites het betreft.
  Bol.com, maar ook veel reisgerelateerde websites als Booking.com. En veel sportwinkels.
  Dus help onze vereniging en maak shoppen via de SponsorKliks App op je telefoon en via de Chrome browser op je computer de nieuwe manier van online shoppen!