• Hervatting competities
 • "It giet oan" (het gaat door)!

  Na weken van geen basketbalactiviteiten, naar start van de trainingen twee weken geleden, mogen vanaf aankomend weekend ook de competities weer van start. Ik voel de opluchting en blijdschap door de vereniging gaan. Hier is het moment waar we met elkaar lang naar hebben uitgekeken.

  Het speelschema staat in de Basketball.nl App en ook de jury- en scheidsrechtertaken staan intussen zowel in de Basketball.nl App als op de website.

  Gezien het nog altijd hoge aantal besmettingen kan het voorkomen dat teams niet voldoende spelers op de been kunnen brengen of toekende jury- of scheidsrechterstaken niet ingevuld kunnen worden.

  We doen hier een uitdrukkelijk beroep op alle leden (en ouders) om hier tijdig met je trainer, coach en teamleden over te communiceren en gezamenlijk tot oplossingen te komen. Enkel samen gaat het lukken om de competitiewedstrijden te laten plaatsvinden.

  Kijk voor het actuele BV Hoofddorp Coronaprotocol dat van toepassing voor zowel de trainingen als wedstrijden op de homepagina.
  Lees dit goed door!