• Zaterdag 28 januari onze 3e wedstrijd van 2023 thuis tegen Apollo X14-5. Finn was ziek en Sam kon nog niet meedoen. Zijn pols was nog niet voor 100% genezen. Sam was éénmalig assistent-coach. Hij regelde de wissels en dat ging prima. Dus spelen met 7 man en dat ging gelukkig goed. Geen uitvallers tijdens de wedstrijd. Timo had dit keer 4 fouten en vorige week 5 fouten.

  We gingen in de 1e periode steeds gelijk op, maar in de 2e periode verslapten wij en de schoten vielen niet. We gingen rusten met een achterstand 18-24. De 2e helft gaf ik de opdracht om consequent half-court te verdedigen, dus vanaf de middellijn en dat werkte goed. We liepen langzaam in en in het vierde kwart stond het 30-30. Dus de overwinning was in zicht. Maar ja, Apollo scoorde 2 driepunters (meer geluk dan wijsheid) en zo stonden we 6 punten achter met nog ruim een minuut te spelen. Het lukte het niet om gelijk te komen of te winnen. Al met al een spannende en zeer sportieve wedstrijd.
  Dit zijn de wedstrijden die we graag willen spelen. Niet winnen of verliezen met grote verschillen. Scores: Jawad 12; Tigo 8; Lucas 6; Colinn en Timo ieder 2.

  Leuk om te vermelden: het team waarmee wij trainen (M14-4), speelde op het veld naast ons en kwam ons de laatste minuten nog aanmoedigen. Klasse mannen!

  De volgende wedstrijd is weer thuis en wel op 11 februari om 13.00 uur.
  Na de wedstrijd was het nog even gezellig een tompouce eten in First Place.

  *Op de foto: Lucas met tompouce (rechts) en Colinn (links).