• Zaterdag 12 november een thuiswedstrijd tegen Landslake Lions X14-2. Een team met evenveel gewonnen/verloren wedstrijden. Dus best spannend. Het eerste kwart gingen we redelijk gelijk op. Het was even zoeken naar de sterke en zwakke kanten van de tegenstander. In het tweede kwart gingen we steeds beter en tot in het vierde kwart stonden ruim voor (44-22).
    Maar toen kwam de klad erin. Nog steeds onbegrijpelijk. Landslake begon aan een inhaalslag. Wij scoorden heel weinig en Landslake liep steeds verder in. Bijna aan het eind was de stand 48-36. En toen was het wachten wie de appeltaart (50e punt) punt zou scoren. En dat was Tigo. In het vierde kwart scoorden wij slechts 6 punten en Landslake 18 punten. Eindstand 52-42.
    Het vierde kwart moeten we gewoon maar vergeten. Verdedigend en aanvallend lieten we af en toe wel wat steken vallen, maar de spirit zal er wel in. Het was een leuke wedstrijd voor beide teams. Met dank aan de scheidsrechters Indy en Tamara en ons publiek voor hun support!

    Scores: Tigo 14; Timo 12; Finn 10; Jawad 6; Colinn 4; Micha 4; Aiden 2. Lucas en Sam scoorden niet.

    Lucas wordt verdedigend steeds belangrijker voor ons team. Ik zag hem een paar mooie steals maken.
    Zaterdag een uitwedstrijd tegen Onze Gezellen in Haarlem. Tot eind december hebben we nog 3 wedstrijden en dat worden zware wedstrijden tegen de drie koplopers.