• Kleding

 • Bij BV Hoofddorp is er een verschil tussen ‘trainende’ en ‘wedstrijdspelende’ leden. Tijdens de trainingen draagt iedereen zijn of haar eigen kleding. Tijdens wedstrijden is het verplicht om het wedstrijdtenue van BV Hoofddorp te dragen.

  Als vereniging hebben we een eigen webshop waarin alle leden hun tenue, inspeelshirt, tas, etc. zelf kunnen bestellen, afrekenen en binnen afzienbare tijd zelf op kunnen halen bij het filiaal van clubkledingwinkel.nl in Hoofddorp.

  Je kunt je kleding online bestellen via: https://bvhoofddorp.clubkledingwinkel.nl

  We kiezen voor een ingroeiperiode met als doel dat met ingang van seizoen 2023-2024 alle leden in een nieuw tenue spelen, dus als je nu nog een goed wedstrijdtenue hebt, hoef je deze nog niet direct te vervangen.

 • Spelersnummer:

  Op de te bestellen kleding komt een spelersnummer te staan. Dit spelersnummer ontvang je via de ledenadministratie (Kees van Alten). Kees kent de nummers toe ter voorkoming van dubbele nummers in de teams. Dus zelf een nummer bedenken of onderling ruilen van shirt is niet toegestaan! Mail naar ledenadministratie@bvhoofddorp.nl

  Invallen:

  Er zijn teams die spelen in gesponsorde kleding. Indien je een keer invalt in een ‘niet’ gesponsord team, dan dien je te spelen in het voorgeschreven wedstrijdtenue van BV Hoofddorp. Dus spelen in gesponsorde kleding is dan niet toegestaan!

  Reserveshirts:

  Het kan voorkomen dat je een uitwedstrijd speelt tegen een team met vrijwel dezelfde wedstrijdkleding. Dan is het uitspelende team verplicht om in een andere kleur te spelen. In dit geval kan jouw coach beschikken over BVH reserveshirts (rood). Deze shirts (gesorteerd op maat) zitten in tassen in de kasten van BV Hoofddorp in het SKWA. Je coach dient vooraf contact op te nemen met Jan van de Bilt 06 3844 7540 of janvandebilt@xs4all.nl

  Nog vragen:

  Mochten er toch nog vragen zijn omtrent de kleding, neem dan contact op met secertaris@bvhoofddorp.nl (Kirsten van Poeteren)