• Kleding

 • Bij BV Hoofddorp is er een verschil tussen ‘trainende’ en ‘wedstrijdspelende’ leden. Tijdens de trainingen draagt iedereen zijn of haar eigen kleding. Tijdens wedstrijden is het verplicht om het wedstrijdtenue van BV Hoofddorp te dragen.

  Als vereniging hebben we een eigen webshop waarin alle leden hun tenue, inspeelshirt, tas, etc. zelf kunnen bestellen, afrekenen en binnen afzienbare tijd zelf op kunnen halen bij het filiaal van clubkledingwinkel.nl in Hoofddorp.

  Je kunt je kleding online bestellen via: https://bvhoofddorp.clubkledingwinkel.nl

  N.B.: De website van sportkledingwinkel.nl  staat volledig los van Sportlink. Je moet er eerst een nieuw account voor aanmaken om er kleding te kunnen bestellen. Dat doe je via de optie 'Registreren'.
  Je kunt daarbij als emailadres wel hetzelfde emailadres gebruiken en moet in het registratieproces dus ook een nieuw wachtwoord opgeven, dat dan uiteraard alleen geldt voor de sportkledingwinkel.nl website.

  Seizoen 2023-2024 was een overgangsperiode. Voor een eenduidige uitstraling als vereniging is het echter zeer wenselijk dat met ingang van het seizoen 2024-2025 'alle' leden in het bezit zijn van een nieuw wedstrijdtenue.

 • Met ingang van het seizoen 2024-2025 zijn wij als vereniging in het bezit van ‘eigen’ paswedstrijdkleding. In het begin van het seizoen staat er in de Zaaldienstkast in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) een ‘rode’ koffer met daarin de meest voorkomende maten. Er is dan de mogelijkheid om tijdens de ‘jeugdwedstrijden’ kleding te passen. Mensen van de Zaaldienst helpen je graag. In de koffer:

  KIDS

  Shirts                           Maten 10Y – 12Y – 14Y*

  Broeken                        Maten 10Y – 12Y – 14Y*

  DAMES

  Shirts                            Maten S-M-L-XL-XXL*

  Broeken                         Maten S-M-L-XL-XXL*

  HEREN

  Shirts                             Maten S-M-L-XL-XXL*

  Broeken                          Maten S-M-L-XL-XXL*

  *Kleinere en grotere maten zijn ook leverbaar. 

 • Spelersnummer:

  Op de te bestellen kleding komt een spelersnummer te staan. Dit spelersnummer ontvang je via de ledenadministratie (Kees van Alten). Kees kent de nummers toe ter voorkoming van dubbele nummers in de teams. Dus zelf een nummer bedenken of onderling ruilen van shirt is niet toegestaan! Mail naar ledenadministratie@bvhoofddorp.nl

  Invallen:

  Er zijn teams die spelen in gesponsorde kleding. Indien je een keer invalt in een ‘niet’ gesponsord team, dan dien je te spelen in het voorgeschreven wedstrijdtenue van BV Hoofddorp. Dus spelen in gesponsorde kleding is dan niet toegestaan!

  Reserveshirts:

  Het kan voorkomen dat je een uitwedstrijd speelt tegen een team met vrijwel dezelfde wedstrijdkleding. Dan is het uitspelende team verplicht om in een andere kleur te spelen. In dit geval kan jouw coach beschikken over BVH reserveshirts (rood). Deze shirts (gesorteerd op maat) zitten in tassen in de kasten van BV Hoofddorp in het SKWA. Je coach dient vooraf contact op te nemen met Jan van de Bilt 06 3844 7540 of janvandebilt@xs4all.nl of zaaldienst@bvhoofddorp.nl 

  Nog vragen:

  Mochten er toch nog vragen zijn omtrent de kleding, neem dan contact op met secretaris@bvhoofddorp.nl (Kirsten van Poeteren)