• Zaterdag 9 oktober een uitwedstrijd tegen The Sea Devils M16-1 (VR). Thuis hadden we al bekeken dat dit een hele pittige wedstrijd zou worden in de 'bejaarde' sporthal De Bloemen in Castricum. We zagen het al na één minuut spelen: dit wordt zwaar verliezen. Binnen een minuut was het al 5-0 voor de tegenpartij. The Sea Devils speelt met 3 spelers die eigenlijk te oud zijn voor de M16. Maar dat zegt nog niet alles. Zij waren gewoon beregoed. Ze schoten bijna alles raak en een paar waren zeer atletisch en dolden ons af en toe. We gingen rusten met 10-59.

    En de coach had het angstige gevoel dat de tegenpartij nog wel eens de 100 zou kunnen halen. En dat was helaas ook zo. We verloren met 16-106. Het was geen schande om te verliezen van dit team. Gevoelsmatig zou onze M16-1 best een zware dobber hebben aan dit team.

    En tja, wat doe je na zo’n zwaar verloren wedstrijd? Gewoon vieren bij de Mac in Beverwijk. Het hele team ging mee + ouders die reden. Niet iedereen beschikte over een QR, dus mochten zij de Mac niet in. Niet getreurd, een groot deel van het team heeft buiten gezeten. Het was droog, maar wel erg vochtig. Dit was goed voor de teambuilding. Uiteindelijk gingen we toch blij huiswaarts en we vergeten gewoon deze verloren wedstrijd.

    Enkele reacties op de app: deze trein lijkt niet te stoppen; goed dat ze straks naar de Mac gaan; iets meer dan een maatje te groot voor onze mannen; als ze hun best maar blijven doen en niet opgeven zijn ze mentaal winnaars; einde van de kwelling; leerpunten oppakken; hoop dat de Mac wat troost heeft geboden etcetc

    De volgende wedstrijd is op zaterdag 30 oktober in de SKWA tegen Northside Ballers M16-1. READY TO ROAR!!!