• Nancy bedankt
 • Velen van jullie kennen haar wel, de altijd goedlachse Nancy van der Drift.
  Ze is regelmatig op de tribune te vinden om haar zoon of dochter aan te moedigen.
  Wat jullie echter wellicht niet weten, is dat ze de afgelopen jaren als webredactrice met enorm veel inzet, passie en creativiteit de website en social media kanalen van BV Hoofddorp heeft gemaakt tot wat ze nu zijn, iets waar we als vereniging heel blij mee en eigenlijk ook wel een beetje trots op zijn. Of het nu voor het thema kerst, oud & nieuw of het minder favoriete onderwerp corona was, ze wist er altijd hele pakkende afbeeldingen voor te creëren. Afbeeldingen die de sfeer en het gevoel van de vereniging ademden. En altijd met een basketbal-tintje.

  Ze stopt helaas ook met het begeleiden van het G-team, waar ze er iedere vrijdagavond altijd een feest van maakte voor de spelers en speelsters.

  We willen Nancy via deze weg enorm bedanken!

  Ze heeft haar taken als webredactie overgedragen aan Lotte Vader, die al net zo'n creatieve geest heeft en met ogenschijnlijk speels gemak ervoor zorgt dat nieuwsberichten op een treffende en uitnodigende manier ook in social media voorbij komen.
  Evert-Jan de Raadt beheert nu de website, die door de recente overstap naar Sportlink als host van de website (incl. tal van instructievideo's en handleidingen) heel makkelijk naar eigen inzicht aan te passen is.
  We komen echter wel handjes te kort, dus als jij ons wilt komen helpen, stuur dan even een mailtje naar webmaster@bvhoofddorp.nl.

  Daarmee doe je niet alleen iets voor de verenging, je steekt er ook heel veel van op.
  Kennis en kunde die je meeneemt in je professionele werkcarrière. En een leuke bijkomstigheid; je bent altijd als één van de eersten op de hoogte. Dus waar wacht je nog op!

  Het G-team wordt begeleid door Ria van Alten. Ook zij kan daarbij zeker hulp gebruiken.
  Het is maar één keer per week, namelijk op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00u, maar wat kijken de spelers en speelsters van het G-team er altijd naar uit. De waardering die je krijgt is enorm. Interesse om te komen helpen? Stuur dan een mailtje naar gteam@bvhoofddorp.nl.

 • Nancy aan de dweil