• Zaterdag 18 november een wedstrijd tegen Akrides (VR) in IJmuiden. Akrides op de 3e plaats en wij op de 4e plaats. Dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden. Maar niets is minder waar. Akrides speelde met hun voltallige team, dus verwacht je een sterke tegenstander. Dus niet.

  Tot de rust had Akrides al weinig kans. De tegenstander scoorde slechts 6 punten en wij 25 punten. Dus met nog 25 punten te gaan, was dat weer appeltaart. En daar begon het wel op te lijken. Er werd keihard gewerkt in de verdediging, alleen kreeg de tegenstander onze verdediging een beetje door en scoorde duidelijk meer punten in de tweede helft.

  In het vierde kwart stond het 19-39. Dus nog 11 punten te gaan naar de 50 punten. Met het vooruitzicht van 50 punten ging het niet helemaal als het moest. Yashvin scoorde nog de 49e punt in de 8e minuut, maar verder kwamen we niet. Een kleine teleurstelling, maar wel gewonnen!!! Eindstand: 25-49. Scores: Yashvin 21; Thijs 8: Brent 6; Colinn 4; Rafeal 4; Darian 2; Micha 2 en Ishan 2.

  We staan nu op de 3e plaats van 11 teams. We hebben 2 wedstrijden verloren en 5 gewonnen. In januari komen er nieuwe poules en komen de sterkere en minder sterke teams in een competitie.

  Niemand scoorde de 50e punt. Toch een reden voor de coach om na de volgende wedstrijd op (appel)taart te trakteren, wellicht met slagroom. En na afloop van de wedstrijd had Rafeal appeltaart meegenomen. Dat smaakte weer naar meer. Met dank aan zijn ouders.

  En ons spel wordt steeds beter vergeleken met onze eerste wedstrijd in september en het is soms super spannend. Het hele team wordt steeds beter en we beginnen meer op elkaar ingespeeld te raken. Dus een blijde en trotse coach.

  Zaterdag om 11.00 uur een wedstrijd in de SKWA om 11.00 uur.