• Nadat Edward Spier had aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als trainer en coach van het Heren 1 team, zijn we op zoek gegaan naar opvolging. We zijn verheugd te kunnen melden, dat het is gelukt om vanuit eigen gelederen een nieuwe coaching- en trainingsstaf aan te stellen. Cor Guldemeester als coach en Michel Dolné als assistent-coach gaan komend seizoen aan de slag met Heren 1. Het team zal net als de afgelopen seizoenen uit gaan komen in de 1ste divisie landelijke competitie.
 
Via deze weg bedanken wij Edward voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze vereniging in de afgelopen 2 seizoenen en ook Gijs Haarsma voor zijn rol rondom het team.

  Even voorstellen:

   

  Cor Guldemeester (49 jaar)
Cor zal komend seizoen als hoofdcoach van het eerste mannen team de lijnen gaan uitzetten. Na een afwezigheid van 3 jaar bij het hoogste heren team, wil hij deze klus graag opnieuw oppakken. Afgelopen jaren heeft Cor de oudere jeugd gecoacht en daar diverse kampioenschappen mee binnen gesleept.

  Michel Dolné (50 jaar)
Michel coachte de laatste jaren al diverse jeugdteams en zou graag wat meer willen leren van het huidige coach vak. Als assistent van Cor denkt hij hier invulling aan te kunnen geven. Naast dat hij hoofdcoach blijft van de MU14-1 van BV Hoofddorp, zal hij dan ook vaak op de bank plaats nemen bij de Heren 1 en zoveel mogelijk van de trainingen bijwonen.

  Cor en Michel geven aan erg veel zin te hebben in het nieuwe avontuur en gaan er vanuit dat hun ambitie overslaat naar het team. Door herkenbaar en energievol spel zal het komende jaar een mooie plek in de competitie moeten worden behaald, waarbij er een basis wordt gelegd voor de komende jaren om te groeien. Om dit laatste nog meer te waarborgen zal het integreren van de nodige talenten binnen de BV Hoofddorp jeugdopleiding, vol op de agenda staan.

  Heb je vragen over de selectie of andere teamzaken neem dan contact op met Cor of Michel.