• Nieuwjaars ouder-kind toernooi X10-X12
 • De kerstvakantie werd op zaterdag 7 januari afgesloten met een geslaagde familieochtend in het SKWA.

  Eind december kwam de uitnodiging bij alle leden van X10/X12 terecht om mee te doen met een familietoernooi. Samen met je broer(tje), zus(je), vader of moeder op het veld staan, hoe leuk is dat! Al je skills laten zien en een dolletje maken wie het snelst is. Binnen no time was het toernooi vol (maar liefst 100 aanmeldingen). Teams en poules werden gemaakt en het toernooi kon beginnen.

  Wat een plezier, blijdschap en zweetdruppels hebben wij gezien. Vele rode gezichten, scores en mooie passes naar elkaar. Bloopers en valpartijtjes, maar bovenal een grote glimlach bij iedereen. Het valt nog best tegen dat basketbal; “wat een groot veld” en “best lastig om te scoren” waren de kreten die wij hoorden van de ouders.

  Er werd gestreden voor de gouden medaille in beide leeftijdsgroepen. En er werden 2 bekers uitgereikt, één voor de grote - en één voor de kleine ster van het toernooi. Ronald, vader van Mees, won de prijs bij de volwassenen en Milan Belt bij de kinderen. Iedereen ging met een kleine prijs naar huis aan het eind van de ochtend.

  Het was voor iedereen een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

  Bekijk vooral ook de mooie foto's gemaakt door Jan vd Bilt en Frank Langedijk.