• X10 toernooi in Heemskerk
 • Op zondag 22 januari speelden de jongens en meiden van onder 10 jaar al weer hun tweede toernooi, deze keer in Heemskerk. Het eerste toernooi was bij MBCA in Amstelveen. Dit keer werden er 3 teams samengesteld. Enthousiaste ouders meldden zich in rap tempo aan om de begeleiding en coaching op zich te nemen.

  Het toernooi bij onze jongste jeugd was vooral bedoeld om het geleerde in de praktijk te brengen. Ze maken op deze manier met begeleiding van scheidsrechters op een leuke manier kennis met de regels in het spelen van wedstrijden. De jongens en meiden speelden 3x3 op een helft. De speeltijd was 4x5 minuten. Iedere score was 1 punt en buiten de bucketlijnen was het 2 punten. De score werd keurig bijgehouden, maar dat was meer voor de fun. Meedoen was het belangrijkste!

  De Hoofddorpse jeugd kwam goed voor de dag met een door het bestuur beschikbaar gesteld BV Hoofddorp tenue en bijpassend warmloop shirt.

  De teams bestonden uit:

  BV Hoofddorp 1: Dean, Dylan, Tijmen en Mees

  BV Hoofddorp 2: Thijs, Firdaous en Nikkie (Levv was helaas ziek)

  BV Hoofddorp 3: Guus, Sanne, Ties en Noah

  De teams speelden fanatiek basketbal en maakten mooie lay-ups. Er werden mooie passes gegeven via de grond (bounce pass). Ook werd steeds een speler van de tegenpartij verdedigd, zodat die de bal niet kon krijgen. De trainsters Femke en Lucia zullen vast trots op jullie zijn!

 • X10 toernooi in Heemskerk - BV Hoofddorp 1
 • X10 toernooi in Heemskerk - BV Hoofddorp 2
 • X10 toernooi in Heemskerk - BV Hoofddorp 3