• 365 Basketball

 • 365 Basketball is begonnen in 2017 en is gevestigd te Amsterdam. Bij 365 Basketball draait het maar om 1 ding, liefde voor de sport. Wij zijn hier om iedereen die deze liefde met ons deelt te helpen aan alles wat jij nodig hebt. Klantenservice staat bij ons dan ook op Nr. 1!

  Vanuit onze webshop bieden wij jou alles wat je nodig hebt voor jouw training/wedstrijd, van schoenen, ballen, kleding tot alles voor jouw herstel bij een blessure!

  365 Basketball is een nieuwe ambitieuze webshop in Nederland voor alle basketballers en basketbal liefhebbers


  Heeft u nog vragen over ons? Of zoekt u een artikel dat u niet kunt vinden? Stuur ons een mailtje op info@365basketball.nl.

 • Logo 365 Basketball
 • Autorijschool Moerman

 • Autorijschool Moerman is een vertrouwd adres in de Haarlemmermeer voor een goede rijopleiding, met een bijzonder hoog slagingspercentage. Instructeurs zijn Martin Moerman en Cor Guldemeester. Voor leden van BV Hoofddorp is er een speciaal basketballpakket. 

  Contact met Autorijschool Moerman? Neem dan contact op via info@autorijschoolmoerman.nl, kijk op autorijschoolmoerman.nl of spreek Martin of Cor aan!

 • Logo Autorijschool Moerman
 • Basic Activering

 • Basic Activering is een onderneming voor doelgroepen en door doelgroepen. Deelnemers doen binnen Basic Activering, Werkervaring op. De deelnemers helpen met het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van producten en diensten. Basic Activering baseert zich daarbij op deskundigheid in het opzetten en begeleiden van arbeidservaringstrajecten en heeft kennis van de doelgroepen.
  Via de onderneming wil Basic Activering de kansen van deelnemers in het arbeidsproces stimuleren en vergroten.

  Meedoen en meetellen, zelfvertrouwen opbouwen vanuit je eigen kracht en mogelijkheden. Dat is wat Basic Activering wil en kan aanbieden Deelnemers komen bij Basic Activering in een kleinschalige beschutte werkomgeving. Een werkervaringsplek om arbeidservaring op te doen onder professionele begeleiding. Wat je ziet is wat je krijgt.

 • Logo Basic Activering
 • Bouwmaat

 • Bouwmaat, dáár kan je op bouwen

  Wij zijn Bouwmaat, dé groothandel in bouwmaterialen. En dat zijn we al sinds 1986. Toen opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn wij de maatstaf in bouwen.

  We helpen bouwers om ze nog beter te laten doen waar ze zo goed in zijn. Door advies, inspiratie en een sparringpartner te bieden, vanuit een gedeelde passie. Bij Bouwmaat doen we er alles aan om bouwers aan moois te laten bouwen. Op Bouwmaat kan je bouwen. Nu, en in de toekomst.

 • Logo Bouwmaat
 • Club3D

 • Sinds 1997 biedt Club3D met hun hoofdkantoor in Nederland oplossingen voor de markt voor audiovideo's via een breed scala aan partners en distributeurs. Club3D is bekend in de IT-markt voor de productie en verkoop van video grafische adapters (GPU's) van SIS naar AMD naar S3 naar nVidia. 

  Omdat ons bedrijf groeit en voortdurend evolueert, bieden we een uitgebreid scala aan technologische ervaring. Het is onze missie om de beste oplossingen aan onze partners aan te bieden en tegelijkertijd de nieuwste technologische ontwikkelingen bij te houden. 
   
  We luisteren 
  We nemen elke beslissing op basis van jou; uw behoeften, uw bedrijf.
   
  Wij lossen problemen graag op 
  We zijn altijd in voor een uitdaging. We vinden het leuk om erachter te komen hoe dingen werken en hoe ze beter kunnen worden. Laat ons het werk voor u doen!
   
  We maken het eenvoudig 
  Technologie kan intimiderend zijn. Het gaat erom het eenvoudig en begrijpelijk voor u te maken.
   
  Meer weten of contact met Club3D? Kijk eens op Club3D.
 • Logo Club3D
 • CURA Fysiotherapie

 • CURA Fysiotherapie werkt sinds 2010 samen met BV Hoofddorp intensief aan blessurepreventie. Daarnaast is adequate en deskundige behandeling natuurlijk wenselijk indien er onverhoopt toch een blessure is ontstaan. CURA zorgt voor een snelle en verantwoorde terugkeer naar het veld, waarbij uiteraard aandacht dient uit te gaan naar het voorkomen van het opnieuw terugkeren van klachten. 

  Voor onze (sport)fysiotherapeuten betekent dit het verzorgen van snelle diagnostiek, behandeling en/of advisering over de te ondernemen maatregelen bij blessures en het verzorgen van aanvullende kracht- en conditietraining. CURA Fysiotherapie verzorgt ook de (basketballspecifieke) kracht- en conditietraining voor diverse selectieteams.

  De (sport)fysiotherapeuten van CURA Fysiotherapie zijn beschikbaar voor alle leden van BV Hoofddorp. Vele (jeugd)spelers hebben inmiddels al kennis gemaakt met het team en hebben ervaren dat een snelle en doelgerichte behandeling er voor zorgt dat blessureleed tot het minimale wordt beperkt. Wekelijks zijn de (sport)fysiotherapeuten voor alle leden beschikbaar voor een (gratis) inloopspreekuur om leden te adviseren over (beginnende!!) blessures.

  Voor meer informatie over verschillende blessures en veel voorkomende sportmedische vraagstukken heeft CURA Fysiotherapie een groot aantal artikelen geschreven welke te vinden zijn op Cura Fysiotherapie.

 • Logo Cura Fysiotherapie
 • Decro Wear & Gifts

 • Decro Wear & Gifts is gespecialieerd in het bedrukken en borduren van allerlei soorten kleding voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast verkoopt Decro Wear & Gifts onder andere babykleding, badtextiel, bedrijfskleding, sportkleding en diverse kleding zoals sweaters, t-shirts en polo's. Daarnaast levert Decro Wear & Gifts veel aan sportclubs en scholen. 

  De sportclubs en scholen hebben een link op hun site waar ze via de webshop van Decro Wear & Gifts de schoolshirts, sportkleding en andere attributen kunnen bestellen. In de showroom in Noordwijkerhout kan iedereen langskomen om kleding en andere artikelen te bekijken.


  Decro Wear & Gifts is een onderdeel van Decrotech BV. Decrotech is een technische groothandel in kunstoffen voor water, gas en rioleringen. Vanaf 2010 zijn wij onder de naam Decro Wear & Gifts apart verder gegaan. Contact met Decro Wear & Gifts? Kijk eens op decroshop.nl!

 • Logo Decro Wear & Gifts
 • Letselschade.com

 • Letselschade.com is één van de grootste letselschade expertisebureau’s in Nederland.
  Wij behartigen de belangen van personen die letselschade hebben opgelopen (of hun nabestaanden), waar een derde voor verantwoordelijk is. 

  Het letsel kan het gevolg zijn van een: verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout,  ondeugdelijk product, beroepsziekte of schade aangebracht door dieren.
  Naast de integrale belangenbehartiging kunnen wij u ook bijstaan bij: het schuldvraagonderzoek, second opinions, mediation of arbeidsdeskundig advies.

  Bent u werkgever? Dan kunnen wij u bijstaan bij het verhalen van de loonschade die u heeft als gevolg van het uitvallen van uw werknemer, die letsel heeft opgelopen waar een derde voor aansprakelijk is. Ook de eventuele re-integratiekosten kunnen verhaald worden op de aansprakelijke partij.

  Wanneer een derde aansprakelijk is voor het letsels dat u heeft opgelopen, dan zijn onze kosten ook te verhalen op deze aansprakelijke partij. 

  Kijk voor informatie op onze site: www.letselschade.com of neem contact op via 078 644 34 40 of info@letselschade.com. Wij zijn u graag van dienst! 

 • Logo Letselschade.com
 • MPlus

 • Wij helpen door professioneel advies te geven op het gebied van Digital en Communicare uitdagingen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe dienst of het in de markt zetten van een nieuw product. Voor elke stap in de customer journey waarbij klantinteractie plaats vindt, bieden wij advies om de doelstellingen te realiseren. Ook voor groei in verkoop, behoud van klanten en het verhogen van klantloyaliteit geven wij een passend advies waar waardevolle klantcontacten, benadering via de juiste communicatiekanalen en slimme technieken met elkaar verweven zijn.

  Met behulp van data segmentatie, 360 view op klanten, analyse in kanaalgebruik, data- of procesanalyse denken wij mee in het ontzorgen en optimaal communiceren met je klanten. Hierbij wordt maximaal rekening gehouden met het feit dat klanten gehoord, begrepen en persoonlijk benaderd willen worden. Ze zijn tenslotte niet een nummer in je database, toch?

 • Logo MPlus
 • Stukadoorsbedrijf van Rooijen

 • Bij Stukadoorsbedrijf van Rooijen leveren we kwaliteit en werken we netjes.
  Bij elke klus, groot of klein.
  Voor al uw wand- en plafondafwerking kunt u bij ons terecht.

 • Logo Stukadoorsbedrijf van Rooijen
 • Wijts & Ten Brink Notarissen

 • Ons kantoor is gevestigd in hartje Haarlem, vanuit Amsterdam goed bereikbaar. Wijts & Ten Brink Notarissen is een kantoor dat naast de onroerend goed- en ondernemingspraktijk, is gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Flexibiliteit en meedenken zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Door ons brede palet aan medewerkers kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn, waarbij een persoonlijke en betrokken behandeling altijd voorop staat.

 • Logo Wijts & Ten Brink Notarissen