• Autorijschool Moerman

 • Autorijschool Moerman is een vertrouwd adres in de Haarlemmermeer voor een goede rijopleiding, met een bijzonder hoog slagingspercentage. Instructeurs zijn Martin Moerman en Cor Guldemeester. Voor leden van BV Hoofddorp is er een speciaal basketballpakket. 

  Contact met Autorijschool Moerman? Neem dan contact op via info@autorijschoolmoerman.nl, kijk op autorijschoolmoerman.nl of spreek Martin of Cor aan!

 • Logo Autorijschool Moerman
 • Bouwmaat

 • Bouwmaat, dáár kan je op bouwen

  Wij zijn Bouwmaat, dé groothandel in bouwmaterialen. En dat zijn we al sinds 1986. Toen opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn wij de maatstaf in bouwen.

  We helpen bouwers om ze nog beter te laten doen waar ze zo goed in zijn. Door advies, inspiratie en een sparringpartner te bieden, vanuit een gedeelde passie. Bij Bouwmaat doen we er alles aan om bouwers aan moois te laten bouwen. Op Bouwmaat kan je bouwen. Nu, en in de toekomst.

 • Logo Bouwmaat
 • Club3D

 • Club 3D is sinds 1977 actief en maakt producten van superieure kwaliteit voor video, data en gaming. Of het nu een tv, laptop, pc, console of telefoon is, Club 3D heeft voor u de beste uitkomst.

  Met zorgvuldig geselecteerde producten bieden we bij Club 3D niet alleen superieure kwaliteit, maar zijn we ook altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten en partners.
  Club 3D focust zich op kabels, adapters, dockingstations, power chargers en MST-hubs, en biedt hiervoor een breed scala aan gecertificeerde oplossingen op het gebied van connectiviteit voor bedrijven of thuis.

  Met de kennis van het verleden en met een visie op de toekomst, zullen er nog geweldige oplossingen worden onthuld door Club 3D.

  Meer weten of contact met Club3D? Kijk eens op Club3D.
 • Logo Club3D
 • CURA Fysiotherapie

 • CURA Fysiotherapie werkt sinds 2010 samen met BV Hoofddorp intensief aan blessurepreventie. Daarnaast is adequate en deskundige behandeling natuurlijk wenselijk indien er onverhoopt toch een blessure is ontstaan. CURA zorgt voor een snelle en verantwoorde terugkeer naar het veld, waarbij uiteraard aandacht dient uit te gaan naar het voorkomen van het opnieuw terugkeren van klachten. 

  Voor onze (sport)fysiotherapeuten betekent dit het verzorgen van snelle diagnostiek, behandeling en/of advisering over de te ondernemen maatregelen bij blessures en het verzorgen van aanvullende kracht- en conditietraining. CURA Fysiotherapie verzorgt ook de (basketballspecifieke) kracht- en conditietraining voor diverse selectieteams.

  De (sport)fysiotherapeuten van CURA Fysiotherapie zijn beschikbaar voor alle leden van BV Hoofddorp. Vele (jeugd)spelers hebben inmiddels al kennis gemaakt met het team en hebben ervaren dat een snelle en doelgerichte behandeling er voor zorgt dat blessureleed tot het minimale wordt beperkt. Wekelijks zijn de (sport)fysiotherapeuten voor alle leden beschikbaar voor een (gratis) inloopspreekuur om leden te adviseren over (beginnende!!) blessures.

  Voor meer informatie over verschillende blessures en veel voorkomende sportmedische vraagstukken heeft CURA Fysiotherapie een groot aantal artikelen geschreven welke te vinden zijn op Cura Fysiotherapie.

 • Logo Cura Fysiotherapie
 • Decro Wear & Gifts

 • Decro Wear & Gifts is gespecialieerd in het bedrukken en borduren van allerlei soorten kleding voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast verkoopt Decro Wear & Gifts onder andere babykleding, badtextiel, bedrijfskleding, sportkleding en diverse kleding zoals sweaters, t-shirts en polo's. Daarnaast levert Decro Wear & Gifts veel aan sportclubs en scholen. 

  De sportclubs en scholen hebben een link op hun site waar ze via de webshop van Decro Wear & Gifts de schoolshirts, sportkleding en andere attributen kunnen bestellen. In de showroom in Noordwijkerhout kan iedereen langskomen om kleding en andere artikelen te bekijken.


  Decro Wear & Gifts is een onderdeel van Decrotech BV. Decrotech is een technische groothandel in kunstoffen voor water, gas en rioleringen. Vanaf 2010 zijn wij onder de naam Decro Wear & Gifts apart verder gegaan. Contact met Decro Wear & Gifts? Kijk eens op decroshop.nl!

 • Logo Decro Wear & Gifts
 • First Place

 • Winnen of verliezen? Je eindigt altijd First Place!

  De wedstrijd na bespreken, die 3 punter in de laatste seconde, dat schot op de paal of die prachtige ace waarmee je de wedstrijd won. De teleurstellingen uit het verleden en de kampioenschappen van de toekomst. De talenten van vandaag en morgen. Het sociale aspect die de sport creëert is van groot belang voor jong en oud.

  Sinds 2014 richt First Place horeca zich op het zorgen en ontzorgen v.w.b. de horeca binnen verschillende sportverenigingen en sportaccommodaties. Dit doen wij met een enthousiast team dat iedere dag klaarstaat om sporters en sportliefhebbers in alles te voorzien wat bijdraagt aan het gezellige en sociale wat sport te bieden heeft.

 • First Place: Trotse sponsor van Dames 1!
 • HEMA

 • HEMA maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker

  We leven het dagelijkse allemaal. We werken, eten, zappen en slapen. Saai? Welnee. Het dagelijks leven is leuk. Draai het anders even ondersteboven, roer het door elkaar en schud het heen en weer. Want echt geluk zit in de kleine dingen. Onze klanten oplossingen bieden is bij ons het uitgangspunt in ieder ontwerpproces. Daarom zijn de designers van HEMA elke dag bezig met het maken van producten en diensten die slim, optimistisch en duurzaam zijn. Voor al onze klanten. Bij HEMA maken we elk product, elke maaltijd en elke boodschap met veel plezier. Zodat het dagelijks leven nog leuker wordt.

 • HEMA logo
 • Motorhuis Opel Hoofddorp

 • Voor betrouwbare occasions en nieuwe auto’s bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Motorhuis Hoofddorp is dé Opel dealer bij u in de buurt.  Bekijk snel ons huidige aanbod en ontdek wat Motorhuis Hoofddorp u te bieden heeft. Profiteer van ons uitgebreide assortiment. Bij Motorhuis vindt u altijd een geschikte auto voor uw huidige situatie. Gaat u voor een Opel Corsa of past een Opel Astra beter bij u? Vestigingsmanager Niels Cammelot en zijn collega’s informeren u graag bij het maken van de beste keus.

 • Motorhuis
 • Motorhuis Opel Hoofddorp
 • MPlus

 • Wij helpen door professioneel advies te geven op het gebied van Digital en Communicare uitdagingen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe dienst of het in de markt zetten van een nieuw product. Voor elke stap in de customer journey waarbij klantinteractie plaats vindt, bieden wij advies om de doelstellingen te realiseren. Ook voor groei in verkoop, behoud van klanten en het verhogen van klantloyaliteit geven wij een passend advies waar waardevolle klantcontacten, benadering via de juiste communicatiekanalen en slimme technieken met elkaar verweven zijn.

  Met behulp van data segmentatie, 360 view op klanten, analyse in kanaalgebruik, data- of procesanalyse denken wij mee in het ontzorgen en optimaal communiceren met je klanten. Hierbij wordt maximaal rekening gehouden met het feit dat klanten gehoord, begrepen en persoonlijk benaderd willen worden. Ze zijn tenslotte niet een nummer in je database, toch?

 • Logo MPlus
 • Wijts & Ten Brink Notarissen

 • Ons kantoor is gevestigd in hartje Haarlem, vanuit Amsterdam goed bereikbaar. Wijts & Ten Brink Notarissen is een kantoor dat naast de onroerend goed- en ondernemingspraktijk, is gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Flexibiliteit en meedenken zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Door ons brede palet aan medewerkers kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn, waarbij een persoonlijke en betrokken behandeling altijd voorop staat.

 • Logo Wijts & Ten Brink Notarissen