• Rising Baller Academy Basketbalclinics in de Meivakantie - Een groot succes!

  17 mei 2024 Evert-Jan de Raadt
 • Rising Baller Academy - Basketball clinics in de Meivakantie - Een groot succes!
 • De Rising Baller Academy is er trots op om terug te kijken op een zeer geslaagde serie basketballclinics tijdens de afgelopen meivakantie. Met een aantal topcoaches die ons kwamen versterken, was het een ervaring om nooit te vergeten. Laten we eens kijken naar de geweldige namen die deel uitmaakten van ons team van coaches.

  Jorrick Creyghton - Head Coach van het Vrouwen Basketball Programma bij Basketball Academy Limburg

  Een van onze topcoaches was Jorrick Creyghton, het brein achter het vrouwen Basketball Programma bij Basketball Academy Limburg. Met zijn ervaring en expertise bracht hij waardevolle kennis over aan de deelnemende kinderen. Jorrick inspireerde en motiveerde hen om hun vaardigheden te verbeteren en het beste uit zichzelf te halen op het basketbalveld. Zijn passie voor het spel was duidelijk merkbaar en zijn positiviteit werkte aanstekelijk.

  Esther Fokke - Speler van het Nederlands Nationaal Team

  Een andere geweldige coach die ons team versterkte was Esther Fokke, een bekende naam in het Nederlandse basketballandschap. Als speler van het Nederlands Nationaal Team bracht ze haar uitgebreide kennis en ervaring over op de deelnemende kinderen. Met haar enthousiasme en gepassioneerde benadering wist Esther de kinderen te inspireren en hen te laten geloven in hun eigen mogelijkheden.

  BriAnna Garza - Schietexpert vanuit Texas

  Een speciale gast die ons bijstond was BriAnna Garza uit Texas, beter bekend als shootersxshoot. Haar expertise op het gebied van schieten was van onschatbare waarde voor de kinderen die deelnamen aan onze clinics. BriAnna's unieke technieken en benaderingen hielpen de kinderen om hun schietvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Haar passie en toewijding waren bewonderenswaardig en de kinderen waren dolenthousiast over de nieuwe technieken die ze leerden. 

  Ermay Duran - Speler Ontwikkeling & Mentale Ontwikkeling voor Coaches

  Een andere waardevolle aanvulling op ons team was Ermay Duran, een expert op het gebied van spelerontwikkeling en mentale ontwikkeling voor coaches. Met zijn begeleiding en advies wist Ermay deelnemende kinderen te helpen bij het ontwikkelen van belangrijke mentale vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Zijn aanpak was gericht op het creëren van een positieve mindset en het stimuleren van groei, zowel op als buiten het basketballveld.

  Een onvergetelijke ervaring

  Tijdens de clinics in de Meivakantie hebben we veel kinderen zien groeien en plezier zien maken. Het was fantastisch om te zien hoe deelnemers stap voor stap hun vaardigheden verbeterden en steeds meer vertrouwen kregen in hun eigen kunnen. Het harde werk en de toewijding van onze fantastische coaches, in combinatie met de energie en het enthousiasme van de kinderen, creëerde een geweldige sfeer waarin iedereen kon floreren.

  Dank aan Jan van de Bilt en Ruud Fokke voor de fantastische foto's die de mooie herinneringen aan deze dagen vastleggen (zie hieronder).

   

  Voor ouders is dit alles wat je kunt wensen voor je kind - een plek waar ze niet alleen hun basketbalvaardigheden kunnen verbeteren, maar ook belangrijke levenslessen kunnen leren, zoals teamwork, discipline en doorzettingsvermogen.

  Als Rising Baller Academy zijn we vastbesloten om onze deelnemers te ondersteunen in hun groei, zowel als basketballers als individuen. Deze clinics waren een grote stap op weg naar die missie. We kijken ernaar uit om nog veel meer geweldige ervaringen te creëren in de toekomst.

  Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van onze volgende clinics of wilt u meer informatie over onze academy, kijk voor meer informatie en contactgegevens op hun website.