• Commercial Nationale Postcode Loterij featuring onze eigen Rollers
  • Vele jaren achtereen is er door het rolstoel basketbalteam van BV Hoofddorp in een wisselende bezetting op verdienstelijke wijze, en met heel veel plezier, deelgenomen aan de competitie in de Landelijke Eerste Divisie. Meedraaiend aan de top van het klassement wist het team telkens met passie en strijd een podiumplek in de wacht te slepen.

    Dit seizoen is door de NBB gekozen voor een andere opzet, waarbij de Rollers moeiteloos wisten door te dringen tot de finalewedstrijden van de Eerste Divisie Elite A. Met slechts 1 verliespartij tegen ISV Hengelo en een nipte overwinning op rivaal Leiden kan ook nu weer worden teruggezien op een geslaagd seizoen. Hoewel op zaterdag 18 mei er in de laatste finalewedstrijd tegen Pigeons in het SKWA gerekend wordt op winst, kan gezien de stand in het eindklassement, ook bij een minder resultaat, het zilver de Rollers van BVH niet meer ontgaan.

    Bijzonder verheugd was het team om onlangs iets terug te kunnen doen voor de vereniging die hen al jaren op warme wijze de gelegenheid stelt om te kunnen basketballen. Door als Rollers een bijdrage te leveren aan een commercial van de Postcode Loterij kon een donatie van 2500 Euro worden bijgeschreven op de rekening van BV Hoofddorp.