• Stage & Vrijwilligers

  Moet je voor studie of school een stage lopen? Waarom dan niet bij BV Hoofddorp? Als vereniging hebben we de hulp van vrijwilligers hard nodig, en voor jou is het de ideale mogelijkheid om in je stagetijd te doen wat je leuk vindt: bezig zijn met basketball!

  Of het nu gaat om een maatschappelijke stage vanuit school of om een stage vanuit een sportopleiding, bij ons zijn beiden mogelijk. Begeleiding vanuit de vereniging is altijd aanwezig, en het leuke is dat je zelf kunt bepalen waar je zin in hebt! Hierbij kun je denken aan onderstaande voorbeelden, maar mocht je een ander idee hebben, dan horen we dat graag!

  • Basketballspecifiek: trainen en coachen;
  • Mediazaken: helpen met de website, nieuwsbrief of fotografie;
  • Activiteiten: helpen bij bestaande - of opzetten van nieuwe activiteiten;

  BV Hoofddorp is een door Calibris erkend leerbedrijf. Wil je meer informatie over een stage? Neem dan contact op met Ria van Alten via info@bvhoofddorp.nl

  Ook hebben we als vereniging veel vrijwilligers nodig om de club draaiende te houden. In totaal zijn er zo'n 100 vrijwilligers in touw om alles op en rondom de vereniging in goede banen te leiden. Maar ook voor vrijwilligers geldt: vele handen maken licht werk. Heb je zin om een bijdrage te leveren, in de zaaldienst, als coach, of bij andere organisatorische zaken? Laat het ons weten door een email te sturen naar vrijwilliger@bvhoofddorp.nl.