• Stop de bezuinigingen en teken de petitie!

  7 jun 2021 Beheerder
 • Stop de bezuinigingen op sport in de Haarlemmermeer! Teken de petitie!
 • Beste leden,
   
  Net op het moment dat we de beperkingen van de corona maatregelen achter ons laten en de eerste basketballen weer stuiteren in de sporthal bereikte ons deze week het schokkende bericht van grote voorgenomen bezuinigingen op o.a. de sport door de gemeente Haarlemmermeer de komende jaren.

  De gemeente gaat de komende jaren ruim 2 miljoen minder beschikbaar stellen voor sport. Onbegrijpelijk na een periode waarin we (onze favoriete) sport zo hebben moeten missen.

  O.a. de organisatie Team Sportservice komt daarmee onder druk te staan, maar ook de jeugdsubsidie voor de zaalsport vereniging. Hiermee kunnen we als vereniging de contributies op redelijk niveau houden en worden de lasten voor de hoge zaalhuur enigszins gecompenseerd.

  Als bestuur roepen we alle leden op om de online petitie te ondertekenen. Doe het per omgaande! A.s. donderdag 10 juni staat de behandeling van het bezuinigingsvoorstel al op de agenda van de gemeenteraad vergadering.

  Sitdown 8, 9 en 10 juni op het Raadhuisplein

  Van 8 t/m 10 juni voeren de Haarlemmermeerse sportverenigingen actie op het Raadhuisplein. Dagelijks laten we met elkaar zien hoe belangrijk sport en bewegen is voor jong en oud. 

  Hier kan jij ook je stem laten horen.  Kom alleen of samen met je hele team naar één van de sitdowns op het Raadhuisplein en doe mee met de activiteiten.  

  • Dinsdag:       16.30uur - 17.00uur  
  • Woensdag:    18.00uur - 18.30uur  
  • Donderdag :  17.00uur - 17.30uur

  Vergeet niet je BV Hoofddorp basketbaltenue aan te trekken en een bal mee te nemen!


  Namens het bestuur,
   
  Jochem Somers
  Voorzitter