• Team- en trainingsgroepen seizoen 2023-2024 (voorlopig!)
 • De afgelopen periode is door Technische Zaken gebruikt om de voorlopige teamindelingen / trainingsgroepen en waar al mogelijk de technische staf per team voor het nieuwe seizoen 2023-2024 te bepalen. Het zijn voorlopige teamindelingen, omdat de officiële start van het nieuwe seizoen pas na de zomervakantie is.

  Bij het komen tot de teamindelingen is o.a. gekeken naar, basketbalkwaliteiten en –potentie, leeftijden en beschikbare competitieniveaus, zowel landelijk als regionaal. De teamindelingen zijn, zoveel mogelijk in overleg met de toekomstige coaches tot stand gekomen.

  We willen alle leden en trainers / coaches alvast een sportief en leerzaam seizoen toewensen en voor nu een fijne zomervakantie!

  De trainingen voor de meeste teams starten vanaf 4 september.
  Enkele teams kunnen mogelijk een paar weken eerder starten met trainen. Berichtgeving daarover volgt dan via de coaches / trainers.
  Technische Zaken is nog bezig met het algemene trainingsschema vanaf 4 september en de bijbehorende zaalcapaciteit. Nader bericht hierover volgt binnenkort. Hou de komende tijd vooral de website in de gaten.

  Klik hier voor de voorlopige teamindelingen / trainingsgroepen voor seizoen 2023-2024.