• Time Out
 • Time Out

  Het is helaas nog steeds niet mogelijk om te trainen en wedstrijden te spelen.
  In je Basketball App staan weliswaar wedstrijden geprogrammeerd vanaf begin maart tot ongeveer eind mei, maar of deze wedstijden gespeeld gaan worden is dus helaas verre van zeker. We wachten dan ook met spanning af als dinsdag 9 februari Mark Rutte weer een persconferentie houdt. En, reëel gezien, snappen we het ook als er in deze fase juist nog strengere maatregelen worden afgekondigd. We hopen dat het de komende tijd versneld de goede kant op gaat met het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en vaccinatiegraad.

  Het enige advies dat we al onze leden willen meegeven is om vooral fit te blijven.
  Ga af en toe hardlopen of fietsen, of met een bal onder je arm naar één van de vele pleintjes in Hoofddorp. Oefen op je dribbel- en lay-up skills. Alleen is ook maar alleen, dus afspreken met een enkel teamgenootje mag gewoon, uiteraard mits geen van beiden klachten heeft. Of kijk naar NBA wedstrijden via Ziggo of online naar wedstrijden uit de Nederlandse landelijke heren of vrouwencompetitie. De meeste landelijke teams hebben een livestream, zodat je hun wedstrijden op afstand kunt meebeleven.

  Challenge!

  Deel hoe jij fit blijft of je basketball-skills op peil houdt. Mail vóór 31 januari een leuke foto, gaaf filmpje of link naar je post op social media naar de webmaster. Je kunt natuurlijk ook @bv.hoofddorp Facebook of @bv_hoofddorp vermelden bij je foto, filmpje of je verhaal op Instagram. De 3 leukste inzendingen krijgen een prijs. De jury bestaande uit de voorzitter en ikzelf zal proberen zo objectief mogelijk een keuze te maken. De bekendmaking van de winnaars volgt op 14 februari. We zijn hoe dan ook trots op hoe jullie in welke vorm dan ook proberen fit en positief te blijven.

  Sportieve groet,

  Evert-Jan de Raadt
  Webmaster