• 3x3 Unites op woensdag 14 april
 • Woensdag 14 april kreeg de eerdere kick-off bijeenkomst van 3x3 Unites een vervolg, wederom op het basketbalveld bij de Toolenburgerplas. Helaas ……… er waren slechts 4 enthousiastelingen (Sarah, Yorian, Niels en Stanley). Maar, we weten dat de animo door mond-op-mond reclame intussen aanzienlijk is gegroeid. En dat is logisch. Het is namelijk een unieke kans om te leren van Kasper Averink. Hij is een 3x3 speler, speelt op het hoogste internationale niveau 3x3 (alleen is hij nu geblesseerd).
  Kasper heeft gespeeld in Slowakije en eredivisie bij o.a. Zorg & Zekerheid Leiden en BS Weert. Ook heeft hij gespeeld in het Nederlands team (M16-M18-M20). Dus je kunt heel veel van hem leren en het kost helemaal niets om mee te doen.

  3x3 Unites is méér dan het sporten alleen. Het biedt de mogelijkheid om life-skills te leren, zoals verantwoordelijkheid nemen, oplossingsgericht denken en leiding durven nemen.

  Dit initiatief richt zich op spelers vanaf U16, dus let op U16 en U18 jongens en meiden!!
  Kom komende woensdag 21 april om 17.00 uur óók naar de Toolenburgerplas. Je bent van harte welkom om kennis te maken met 3x3 en met Kasper. Je zult er geen spijt van hebben.

  Kijk hier voor meer foto's van afgelopen woensdag 14 april (met dank aan clubfotograaf Jan van de Bilt).