• Zaterdag 21 januari gingen we vol goede moed, na de overwinning op Lions vorige week, naar Amsterdam Noord. Een wedstrijd tegen Northside Ballers X14-2.

  Sam is nog steeds geblesseerd en Aiden kon niet mee wegens omstandigheden. Tja, zeven spelers, dus allemaal veel speeltijd. Maar dat viel tegen. Tigo maakte een behoorlijke uitglijder in de aanval en had veel pijn in een been. Finn ging na een periode spelen naar huis. Hij voelde zich niet fit en dook vermoedelijk gelijk zijn bed in. Jawad en Timo waren de avond ervoor heel laat thuis na een schoolfeest. Dus ook niet echt fit.
  Na de start werd het al snel duidelijk dat wij met een groot verschil zouden gaan verliezen. Na één periode spelen scoorden wij slechts één keer. We gingen rusten met 8-40. Timo werd behoorlijk aangepakt door de scheidsrechters. In het begin van de tweede helft kon hij met vijf fouten naar de kant. Dus bleven Tigo, Jawad, Lucas, Colinn en Micha in het veld. Ze gaven de overwinning van de tegenstander echt niet kado. Ze knokten tot de laatste seconde. En heel mooi om te zien is dat Lucas als een jonge hond zich over het veld bewoog.
  Eindstand 19-83. Scores: Timo 6: Lucas 6; Jawad, Finn, Colinn 2 en Micha 1

  En dan sporthal De Weeren. Een verschrikkelijk nare hal om te coachen vanwege het enorme lawaai. Daar word je als coach niet blij van.
  En dan de nieuwe competitie-indeling: de verwachting was om tegen gelijkwaardige teams te spelen. Dus niet!!!
  Een klein voordeel (voor de wedstrijd): de koffie kostte € 1,00.
  Zaterdag thuis een wedstrijd tegen Apollo X14-5 om 13.00 uur.