• Beste leden,

  Op 23 maart heeft de Nederlandse Basketbal Bond (NBB) besloten, als gevolg van de aanvullende landelijke maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus, alle basketbalcompetities vroegtijdig te beëindigen. Lees hier het gehele bericht van de NBB. Als bestuur betreuren we dit besluit, maar beseffen dat dit in de huidige omstandigheden het enige en juiste besluit is. Het geeft de gewenste duidelijkheid richting iedereen die in Nederland binnen of rondom de basketbalsport actief is.

  Met spijt in ons hart hebben we als bestuur besloten om in lijn met het besluit van de NBB het verenigingsseizoen 2019-2020 vroegtijdig te beëindigen. Dit betekent dat, ook als de overheidsmaatregelen de komende periode worden versoepeld of opgeschort, er vanuit de vereniging geen activiteiten, zoals trainingen, toernooien of evenementen meer georganiseerd zullen gaan worden.

  We gaan er vanuit dat we met elkaar medio augustus van start zullen gaan met het nieuwe seizoen 2020-2021. De voorbereiding waren op de achtergrond reeds gestart en gaan onverminderd door. Voor de volledigheid vermelden we dat zonder officiële afmelding het lidmaatschap van de vereniging automatisch door loopt.

  Voor nu rest ons iedereen vooral veel gezondheid toe te wensen. BVH’ers; let een beetje op elkaar!

  Namens het bestuur,

  Jochem Somers

  Voorzitter Basketball Vereniging Hoofddorp