• Voorlopige teams en/of trainingsgroepen seizoen 2022-2023 UPDATE!!

    1 sep 2022 Beheerder
  • Voorlopige teams en/of trainingsgroepen seizoen 2022-2023
  • De afgelopen periode is er door het technisch kader van de vereniging hard gewerkt om op basis van input van inventarisaties, enquêtes en aan- en afmeldingen de voorlopige team en/of trainingsgroepen voor het nieuwe seizoen 2022-2023 te bepalen. Omdat de officiële start van het nieuwe seizoen pas na de zomervakantie is, spreken we nu nog over voorlopige indelingen.

    Bij het komen tot de indelingen is o.a. ook gekeken naar leeftijden, basketbalkwaliteiten en -potentie en beschikbare competitieniveaus, zowel landelijk als regionaal. Het is altijd weer een hele klus om dit alles bij elkaar te brengen, maar het technisch kader is tevreden over het resultaat tot nu toe.

    We kiezen er voor om de voorlopige indeling voor de team en/of trainingsgroepen nu al te delen, omdat een deel van de trainers en coaches die zich al hebben verbonden aan een team de komende periode (buiten)trainingen willen gaan of blijven aanbieden. Een vroege start op de voorbereiding van het nieuwe seizoen dus. Je verneemt via de trainer/coach of en wanneer trainingen worden georganiseerd.

    Hier vind je de voorlopige team en/of trainingsgroepen indeling seizoen 2022-2023, voor het laatst bijgewerkt op 1 september.