• Vriendenloterij

  Deelnemen aan de Vriendenloterij betekent meespelen voor leuke prijzen, en tegelijkertijd een goed doel steunen! Ook BV Hoofddorp is bij de Vriendenloterij als goed doel aangesloten. Per lot dat op naam van BV Hoofddorp staat, gaat de helft van de lotprijs direct naar onze vereniging!

  Loten voor BVH?

  In de Vriendenloterij kunt u meespelen voor verschillende goede doelen, of zonder specifiek goed doel: het geld wordt dan verdeeld over enkele geselecteerde goede doelen. Buiten goede doelen kunnen ook verenigingen deelnemen aan de Vriendenloterij; iets wat BVH al enkele jaren doet. Heeft u een lot bij de Vriendenloterij, maar staat dat niet op naam van BVH? Dan kunt u contact opnemen met de Vriendenloterij en dit direct laten wijzigen!

  Over de Vriendenloterij

  De VriendenLoterij is de leukste loterij om te winnen. Want als u wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt wie! Wint u een auto, dan winnen zij een auto. Pakt u de wekelijkse € 100.000,- dan krijgen zij € 20.000,- de man. Wint u een dagje uit, dan is dat voor twee tot vier personen. Speel mee en maak elke week kans op mooie prijzen. Samen met uw vrienden, familieleden, clubgenoten of buren. Veel plezier!

  Opzeggen

  Wilt u niet meer meedoen met de VriendenLoterij? Opzeggen kan iedere maand, onder andere telefonisch via 0900 - 300 1400, of kijk op de website van de Vriendenloterij.