• Vriendenloterij

 • Logo Vriendenloterij
 • Deelnemen aan de Vriendenloterij betekent meespelen voor leuke prijzen, en tegelijkertijd een goed doel steunen! Ook BV Hoofddorp is bij de Vriendenloterij als goed doel aangesloten. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elk kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor Basketballvereniging Hoofddorp meespelen in de VriendenLoterij.

  Loten voor Basketballvereniging Hoofddorp?

  Als u start met meespelen in de VriendenLoterij, kun je aangeven voor welke goede doelen, stichtingen, verenigingen en/of clubs u mee wilt spelen. Daar kunt u kiezen voor "bv Hoofddorp". Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt dan door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

  Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot (kosteloos) Basketballvereniging Hoofddorp steunen? Super! Neem dan contact op met de Ledenservice van de Vriendenloterij om dit direct te laten wijzigen!

  Over de VriendenLoterij

  De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

  Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.

  Opzeggen

  Wilt u niet meer meedoen met de VriendenLoterij? Lees hier hoe u kunt opzeggen.