• NL Sport Psycholoog
 • Op dinsdagavond 20 april van 19.00u tot 20.00u organiseert Topsport Haarlemmermeer in samenwerking met Jan Sleijfer van NLSportpsycholoog een webinar: Geef je motivatie een boost!

  Wanneer start de competitie weer? Blijf ik gezond?
  Het zijn allemaal logische vragen in onzekere tijden. Continu worden we geconfronteerd met dingen die niet meer kunnen en anders moeten. Je hebt geen keuze en je hebt er niet of nauwelijks invloed op.

  De hele dag bereiken vooral negatieve nieuwsberichten ons. Het lijkt een uitzichtloze situatie. Maar kun je er helemaal niets aan doen? Jawel hoor, goed voor jezelf zorgen. Zorgen dat je niet uitgeput raakt.
  Hoe? Spendeer zo min mogelijk energie aan zaken die buiten jouw controle liggen. Je hoeft ze niet te negeren, maar verleg je aandacht. Verleg je aandacht naar zaken waarover je zelf de regie kunt bepalen. Tijdens het webinar geeft Jan je een aantal mentale oplaadtips om je drie batterijen op te laden (lichaamskracht, gevoelskracht en denkkracht), kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vertelt Lisanne de Roever vanuit Topsport Haarlemmermeer over voorbeelden in de praktijk.

  Zowel coaches, ouders als topsporters en talenten kunnen de webinar volgen.
  Interesse? Meld je hier aan!