• Let op:
  Met de nieuwe gedeeltelijke (intelligente) lockdown die de overheid op 13 oktober jl. heeft aangekondigd, moeten we met z’n allen de verspreiding van het coronavirus weer onder controle zien te krijgen. Ondanks de aanscherping van de maatregelen mag de jeugd tot 18 jaar blijven trainen, maar wedstrijden spelen in competitieverband zit er voorlopig even niet in voor geheel basketballend Nederland.

 • Thuiswedstrijden

  Geen informatie

 • Uitwedstrijden

  Geen informatie

 • Reservekleding bij uitwedstrijden

  Het kan voorkomen dat je een uitwedstrijd speelt tegen een team met vrijwel dezelfde wedstrijdkleding. Dan is het bezoekende team verplicht om in een andere kleur te spelen. Lees hier meer over de reservekleding die we als vereniging hebben en hoe deze tijdig te regelen.

 • Afmelden voor een wedstrijd

  Het kan voorkomen dat je een wedstrijd niet kunt spelen. Meld je in dat geval dan altijd even af zodat er eventueel een vervanger voor je geregeld kan worden en jouw team zo volledig mogelijk aan de wedstrijd kan beginnen. Afmelden doe je uiteraard zo snel mogelijk en daar wacht je niet mee tot het laatste moment!

  Voor het regelen van invallers zijn er afspraken gemaakt tussen de wedstrijdsecretaris en coaches. In sommige gevallen is het regelen van invallers overgedragen aan de coaches, terwijl in andere gevallen het door de wedstrijdsecretaris wordt geregeld. Coaches die invallers regelen doen dit in goed onderling overleg met elkaar. 

  Meisjes U12 t/m U20

  Afmelden kan bij je eigen coach. Uiterlijk woensdag voor de wedstrijd geef je dit dit aan hem of haar door.

  Jongens U12 t/m U22
  Senioren Dames, Heren

  Als de afspraak is dat je bij je eigen coach kan afmelden, dan dient dit uiterlijk woensdag voor de wedstrijd te gebeuren. In de overige gevallen dien je bij de wedstrijdsecretaris (vacant) af te melden. Dit kan tot uiterlijk donderdag 18.00 uur per e-mail: wedstrijdsecretaris@bvhoofddorp.nl

  Aan het begin van het seizoen zal jouw coach de regels m.b.t. het afmelden voor wedstrijden aan je doorgeven zodat hierover geen twijfel bestaat.