• GEANNULEERD! Workshop sportmarketing en -sponsoring

  29 sep 2020 Beheerder
 • Workshop sportmarketing en -sponsoring
 • I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen hebben we besloten deze workshop op een ander moment opnieuw te organiseren.

  Altijd al nieuwsgierig geweest naar de achtergrond en werking van sportmarketing en -sponsoring? Dan is dit je kans om aan de hand van een professional meegenomen te worden in alle tips & tricks.

  Op woensdagavond 30 september presenteert Joyce Rommelaar van het sportmarketingbureau JOYConcepts het communicatie- en sponsorplan voor het Dames 1 team. Het plan helpt het team om zich zowel binnen als buiten de vereniging professioneel te presenteren en potentiële sponsors en donateurs warm te maken zich aan het team én de vereniging te verbinden.

  Help jij ook mee om BV Hoofddorp nog beter op de kaart te zetten en nieuwe sponsors en donateurs naar onze vereniging te trekken, dus ook voor jouw team?

  Naast de presentatie is er ruime gelegenheid om jouw vragen en ideeën aan Joyce voor te leggen. Joyce is meer dan bereid om haar ervaringen te delen. Neem alvast een kijkje op de website van JOYConcepts.

  De workshop start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De locatie is de horeca ruimte op de 1ste verdieping van het SKWA. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

  Ken je iemand binnen je team of de vereniging die zeker bij deze workshop aanwezig moet zijn, deel deze uitnodiging?!