• Basketballs'Cool

  Met de Basketballs'Cool willen we jonge meiden en jongens enthousiast maken over de sport basketball! In de Basketball'sCool trainen de jongste leeftijdsgroepen (6-11 jaar), waarbij fundamentals en leren bewegen aan bod komen. Dit seizoen is de Basketballs'Cool groter dan ooit en bieden we meerdere trainingen aan, verspreid over vijf locaties en meerdere dagen. Kinderen kunnen zelf kiezen op welke dagen en locatie(s) ze willen trainen. Je kan dus één keer per week trainen, maar ook meer!

  Het Basketball’sCool-concept wordt aangeboden door de drie basketballverenigingen uit de Haarlemmermeer: BV Hoofddorp, The Challengers en SV Christofoor. SportService Haarlemmermeer coördineert de uitvoering van de Basketball'sCool. 

  Meedoen?

  Heb je zin om een keer mee te doen? Je kan altijd langskomen en direct aansluiten, de eerste training is gratis! Het enige dat je mee moet nemen zijn sportkleding, sportschoenen en een goed humeur! Trainen is mogelijk op vier locaties in de Haarlemmermeer. 

  Hoofddorp
  Woensdag 17:30-18:30 in het Sportcomplex Koning Willem Alexander (Bennebroekerweg 800, Hoofddorp), veld 3. Vanaf 19-8-2020.
  Donderdag 17:00-18:00 in de Fanny Blankers-Koenhal (Arnolduspark 3, Hoofddorp)

  Nieuw-Vennep
  Woensdag 17:00-18:00 in Gymzaal Sandestein (Sandestein 40, Nieuw Vennep)

  Zwanenburg-Halfweg
  Zaterdag 09:00-10:00 in sporthal SLS-hal (Dennenlaan 133a, Zwanenburg). Vanaf 22-8-2020.

  Badhoevedorp
  Zaterdag 11:00-12:00 in Het Voortouw (Adelaarstraat 15b, Badhoevedorp). Vanaf 22-8-2020.

  Strippenkaart

  Na de eerste training krijg je een inschrijfformulier mee naar huis. Als je terug wilt komen, neem dan het inschrijfformulier ingevuld mee, geef deze 'uitsluitend' aan de trainer en zorg dat je €30,- hebt overgemaakt volgens de gegevens op je inschrijfformulier. Hiermee krijg je een strippenkaart, waarmee je 10 keer deel kan nemen aan trainingen op de Basketball'sCool! Alle locaties maken gebruik van dezelfde strippenkaart.

  Principes

  De Basketballs'Cool wordt gegeven volgens het STAR-principe: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Deze waarden staan centraal in het geven van de trainingen. Daarnaast wordt er gespeeld met een kleine bal en lage baskets, in een drie-tegen-drie vorm, zodat iedereen veel aan de bal komt.

 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Logo Basketballs'Cool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool