• Basketball'sCool

  Met de Basketball'sCool willen we jonge meiden en jongens enthousiast maken over de sport basketbal! In de Basketball'sCool trainen de jongste leeftijdsgroepen (6-11 jaar), waarbij fundamentals en leren bewegen aan bod komen. Dit seizoen is de Basketball'sCool groter dan ooit en bieden we meerdere trainingen aan, verspreid over vier locaties en meerdere dagen. Kinderen kunnen zelf kiezen op welke dagen en locatie(s) ze willen trainen. Je kunt dus één keer per week trainen, maar ook meer!

  Het Basketball’sCool-concept wordt aangeboden door de drie basketballverenigingen uit de Haarlemmermeer: Basketbalvereniging Hoofddorp, The Challengers en SV Christofoor. SportService Haarlemmermeer coördineert de uitvoering van de Basketball'sCool. 

  Meedoen?
  Heb je zin om een keer mee te doen? Je kunt altijd langskomen en direct aansluiten en de eerste training is gratis! Het enige dat je mee moet nemen is sportkleding, sportschoenen en een goed humeur! Trainen is mogelijk op vier locaties in de Haarlemmermeer.

  Strippenkaart
  Na de eerste training krijg je een inschrijfformulier mee naar huis. Als je terug wilt komen, neem dan het inschrijfformulier ingevuld mee, geef deze 'uitsluitend' aan de trainer en zorg dat je €35,- hebt overgemaakt volgens de gegevens op je inschrijfformulier. Hiermee krijg je een strippenkaart, waarmee je 10 keer deel kan nemen aan trainingen op de Basketball'sCool! Alle locaties maken gebruik van dezelfde strippenkaart.

  Bij Basketballvereniging Hoofddorp kun je normaal gesproken elke zaterdag van 9:00-10:00 uur terecht op veld 3, in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander (Bennebroekerweg 800, Hoofddorp). Trainers Lotte de Groot en Janick van Staalduine + hulp. Seizoen 2023-2024.

 • De trainingen op de andere locaties worden georganiseerd door de andere verenigingen in de Haarlemmermeer.
  De training in de Fanny Blankers-Koenhal in Hoofddorp en in Nieuw-Vennep wordt mogelijk gemaakt door The Challengers.
  En de Basketball'sCool trainingen in Zwanenburg-Halfweg door SV Christofoor.

  Hoofddorp
  Donderdag 17:00-18:00 in de Fanny Blankers-Koenhal (Arnolduspark 3, Hoofddorp). Seizoen 2023-2024.

  *Zaterdag 09:00-10:00 in het Sportcomplex Koning Willem Alexander (BV Hoofddorp). Veld 3. Seizoen 2023-2024.

  Zwanenburg-Halfweg

  Woensdag 16:30-17:30 in sporthal SLS (Dennenlaan 133a, Zwanenburg). Seizoen 2023-2024.

  Nieuw-VennepWoensdag van 17:00-18:00 uur in de gymzaal Sandestein (Sandestein 40, 2141 KG  Nieuw-Vennep). Seizoen 2023-2024.

  Principes
  De Basketballs'Cool wordt gegeven volgens het STAR-principe: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Deze waarden staan centraal in het geven van de trainingen. Daarnaast wordt er gespeeld met een kleine bal en lage baskets, in een drie-tegen-drie vorm, zodat iedereen veel aan de bal komt.

 • Basketball'sCool
 • Basketball'sCool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Impressiefoto Basketballs'Cool
 • Basketball's Cool
 • Basketball's Cool