• Sponsorkliks

 • Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan Basketball Vereniging Hoofddorp, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Basketball Vereniging Hoofddorp ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Basketball Vereniging Hoofddorp. En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je Basketball Vereniging Hoofddorp ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Basketballvereniging Hoofddorp. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

  Of installeer de App op je telefoon of tablet en/of voeg de Chrome browser extensie toe op je laptop of desktop. Dan vergeet je nooit meer te SponsorKlikken.

 • Hoe werkt het?

  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Basketball Vereniging Hoofddorp. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Basketball Vereniging Hoofddorp hier direct van! Voor jou een kleine moeite, voor BV Hoofddorp directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die BVH een warm hart toedragen, bijvoorbeeld je vrienden, vriendinnen, buren maar ook zakenrelaties.

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem

  Noch SponsorKliks, noch Basketball Vereniging Hoofddorp weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Basketball Vereniging Hoofddorp is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Basketball Vereniging Hoofddorp niets op.

 • Aan de slag!

  Naast het feit dat je de SponsorKliks-pagina van BV Hoofddorp kunt klikken op het logo van een webwinkel om vervolgens daar iets te bestellen, kun je ook de App downloaden of de Chrome browser extensie toevoegen.

  App

  Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af.

  Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je ontvangt een notificatie als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Basketball Vereniging Hoofddorp binnenkomt.
  Zo kun je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.
  In de app kun je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

  In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

  De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
  Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

  Chrome browser extensie
  De Chrome browser extensie is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer "vergeet" een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

  Klik hier om de Chrome versie te installeren

  Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!

  Hoe werkt de extensie?

  Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Basketball Vereniging Hoofddorp dient te gaan.

  Je gaat direct naar webshop (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Basketball Vereniging Hoofddorp gehonoreerd worden.

  Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
  Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

  Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie "Nieuw venster met commissie". Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van Basketball Vereniging Hoofddorp en de logo's van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van Basketball Vereniging Hoofddorp automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.