• Thuiswedstrijden - Fluiten & Tafelen

  Hieronder het overzicht met de thuiswedstrijden voor de komende weken en voor elk van deze wedstrijden de scheidsrechters en tafelaars.

  Instructiefilm voor het digitaal bijhouden van de score

  Sinds 2018 wordt digitaal de score bijgehouden met behulp van een tablet. zie de instructiefilm.

 • Let op:
  Met de nieuwe gedeeltelijke (intelligente) lockdown die de overheid op 13 oktober jl. heeft aangekondigd, moeten we met z’n allen de verspreiding van het coronavirus weer onder controle zien te krijgen. Ondanks de aanscherping van de maatregelen mag de jeugd tot 18 jaar blijven trainen, maar wedstrijden spelen in competitieverband zit er voorlopig even niet in voor geheel basketballend Nederland. Hierdoor is logischerwijs de indeling voor het fluiten en tafelen komen te vervallen. Zodra er weer (thuis)wedstrijden mogelijk zijn, zal opnieuw het schema voor scheidsrechters en tafelofficials voor de thuiswedstrijden beschikbaar zijn op deze pagina.

 • DatumTijdSporthalVeldScheidsrechtersTafelaarsThuisteamUitteam
 • Afmelden voor tafelen of fluiten

  Naast de rol van speler, moet je ook een aantal maal per seizoen de rol van scheidsrechter en/of tafelofficial invullen. Geen excuus of uitzondering.

  De taken staan net als alle wedstrijden in de Basketball App. Het inplannen gebeurt zo zorgvuldig mogelijk.
  Kun je een keer niet, dan is het jouw eigen verantwoordelijkheid om tijdig een vervanger te zoeken.

  • Kijk of je met een teamgenoot kunt ruilen of vraag of iemand een keer extra wilt tafelen/ fluiten.
  • Mocht je binnen je team niemand kunnen vinden, zorg dan dat je (via via) het aan de andere teams binnen de vereniging vraagt!

  Zelf wil je immers ook dat er scheidsrechters en tafelofficials bij je eigen thuiswedstrijden zijn.
  Benieuwd naar alle rechten en plichten die je als lid van de vereniging hebt? Je vindt ze in het Huishoudelijk Reglement op de website.